Handboek fiscale procedure inkomstenbelastingen - De Troyer, Ilse, ....-; Vandenberghe, Luk, ....- (Brussel : Intersentia, 2022)
Het Handboek fiscale procedure inkomstenbelastingen biedt een duidelijk overzicht van alle elementen van de fiscale procedure op het vlak van de inkomstenbelastingen. Het boek bevat een reeks praktische vragen waarmee de belastingplichtige kan worden geconfronteerd bij het vervullen van zijn fiscale verplichtingen. - Overzichtelijke gestructureerd en voorzien van talrijke voorbeelden en modellen. - Ideaal studieboek en gebruiksvriendelijke handleiding voor belastingplichtigen en fiscalisten. - Volledig geactualiseerd.
De tekst is bijgewerkt tot juli 2022