Handboek personenbelasting 2023-2024 - Van De Woesteyne, Inge, 1968- (Antwerpen : Intersentia, 2023)
Dit handboek biedt inzicht in de personenbelasting, vanuit het standpunt van de fiscale administratie en vanuit de interpretatie ervan in de fiscale rechtspraak. Het geeft duidelijke antwoorden op vragen als: Wat is het toepassingsgebied van de personenbelasting? Wat met de inkomsten uit roerende goederen en kapitalen? Welke zijn de verschillende soorten beroepsinkomsten en voorheffingen? - Met een geïntegreerde oefening, waarmee de student zijn kennis van de materie kan testen. - Overzichtelijke omschrijving van de basisregels én diepgaande gespecialiseerde informatie.
Volledig geactualiseerd tot 17 augustus 2023 (geïndexeerde bedragen aanslagjaren 2023 en 2024 zie p. 895 e.v.)
Keywords: Inkomstenbelastingen; Personenbelastingen