Handboek vennootschapsbelasting 2023-2024 - Van De Woesteyne, Inge, 1968- (Antwerpen : Intersentia, 2023)
In dit handboek benadert de auteur de vennootschapsbelasting volgens de negen uit te voeren bewerkingen. Zij geeft duidelijke antwoorden op klassieke vragen zoals: Wat zijn de belastbare winsten? Wat zijn de aftrekbare kosten? Wat met DBI-aftrek? Ze besluit met het fiscale regime dat wordt toegepast bij de vereffening van een vennootschap en bij herstructureringen. - Met uitgebreide voorbeelden ter verheldering van fiscaaltechnisch moeilijke regimes. - Volledig geactualiseerd.
Keywords: Vennootschapsbelasting