Spreken en Zijn : hoe taal ons beperkt en bevrijdt - Gümüsay, Kübra, ....-; van der Spaay, Ymke, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Atlas Contact, 2022)
Dit boek onderzoekt hoe taal onze levens vormt en onze blik op de wereld bepaalt. Wat gebeurt er als de taal tekortschiet, als niet iedereen zich erin thuisvoelt? Kunnen we een manier vinden om écht vrijuit te spreken? In Spreken en Zijn houdt Kübra Gümüsay een vurig en bevrijdend pleidooi voor een taal die van ons allemaal is.
Sprache und Sein
Keywords: Taalfilosofie