Het spel is uit - Sels, Michael, ....-; De Waele, Steven, ....- ([Gent] : Beefcake Publishing, 2022)
Nebo is een dromer, een gevoelige jongen met een enorme fantasie. Als hij de trein neemt, waant hij zich op een achtbaan. Als hij op straat wandelt, ziet hij overal heksen, dino's en leden van de Bende van het Grijze Kruis. Dat is de misdaadorganisatie die dankzij zijn hulp in Boek 1 opgerold is. Aan het begin van het schooljaar is er een nieuwe game die zeer cool is. Enkele vrienden van Nebo zijn er dol op maar beginnen zich daarna vreemd te gedragen. Intussen verschijnen er overal in het dorp grijze kruizen. Is de Bende terug van weggeweest? Nebo en zijn vriend Axi gaan weer op onderzoek uit maar beseffen al snel dat de vijand te sterk is. Lukt het onze helden om de schurken toch te stoppen? Elk deel van deze jeugdreeks is een losstaand verhaal en kun je apart lezen.
9-11
Keywords: Avontuur