De afspraak - Sels, Michael, ....- (Kalmthout : Van Halewyck, 2018)
6u58. De stad ontwaakt, twee jongens maken zich klaar om te vertrekken. Kwinten heeft een vader met een alcoholprobleem en losse handjes. Hij wil weg. Nikolai wordt gepest op school. Thuis kan hij zijn verhaal niet kwijt, maar gelukkig zijn er enkele mannen uit de buurt die hem wel begrijpen. Na vandaag zal niemand Nikolai nog uitlachen. Beide jongens hebben een afspraak om 8u in het Centraal Station. De ene met het leven, de andere met de dood. De aanslagen in Brussel en Zaventem op 22 maart 2016 lieten ook op debuterend auteur Michael Sels een diepe indruk na. Hij neemt je mee in het leven van twee jongeren in de aanloop naar wat de meest ingrijpende dag van hun leven zal worden.
15+
Keywords: Terrorisme