X-scape - Sels, Michael, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
Amber wordt wakker op een onbekende plek. Het is er pikdonker en ze weet niet hoe ze daar beland is of hoe ze er wegkomt. Bovendien knelt er iets om haar pols. Een vreemde, metalen band die ze maar niet uitkrijgt. Een vrouw, een man en twee jongens delen haar lot. Zelfde metalen polsband, zelfde angstige gevoelens, zelfde prangende vragen. En toch kennen ze elkaar niet. Wie heeft die vijf onbekenden daar samengebracht? En waarom? Intussen heeft Amber nog andere kopzorgen. Net voor ze ontvoerd werd, vertelde haar beste vriendin Laura dat ze niets meer met haar te maken wil hebben. Amber weet wel wat er speelt, maar ze begijpt niet waarom dat ertoe doet. Terwijl haar vier onbekende lotgenoten op zoek gaan naar de uitgang, gaat Amber op zoek naar zichzelf.
15+
Genomineerd voor de leesjury 2023
Keywords: Thriller