Intermezzo - Rooney, Sally, ....-; Baardman, Gerda, ....-; de Nijs, Jan, ....- (Amsterdam : Ambo|Anthos, 2024)
De eisen van andere mensen lossen niet op, ze vermenigvuldigen zich alleen. Steeds moeilijker, steeds ingewikkelder. Wat eigenlijk neerkomt op: meer leven, steeds meer leven, denkt ze.
Intermezzo
Keywords: Relaties