Een rugzak vol eerste hulp - Winters, Pierre, ....-; Lekanne, Esther, ....-; Rode Kruis Vlaanderen (Hasselt : Clavis, 2019)
Iedereen heeft weleens een ongelukje. Een valpartij op de speelplaats, een brandwondje in de keuken, een bloedneus in de sportzaal. Dat is helemaal niet erg, zolang je weet wat te doen. Gelukkig is er Brecht de beer. In dit boek vertelt hij over zijn rugzak vol eerstehulpmateriaal. Een vrolijke en leerzame reeks, die kinderen weerbaarheid en zelfvertrouwen geeft bij ongelukjes. Een eerste kennismaking met EHBO, voor kinderen vanaf 4 jaar.
3-5
Keywords: EHBO voor kleuters; Ziek-Gezond