Ai ai amai : eerste hulp voor kinderen - Jeugd Rode Kruis Vlaanderen (Mechelen : Jeugd Rode Kruis vzw, 2021)
Je hebt een handboek van Jeugd Rode Kruis in handen. Jeugd Rode Kruis is het Rode Kruis op maat van kinderen en jongeren, en is specialist in eerste hulp. Wil je de kneepjes van eerste hulp kennen? Wil je eerste hulp kunnen toepassen, altijd en overal? Het boekje Ai ai amai leert je er alles over! Het boekje bestaat uit verschillende delen. Na elk deel volgt een oefening. Zo onthoud je alles nog beter. Bij dit boekje hoort een initiatie van twee tot drie uur. Deze eerstehulpinitiatie wordt gegeven door een leerkracht of een lesgever van Jeugd Rode Kruis. Schuilt er een echte eerstehulpexpert in jou? Volg dan een uitgebreide cursus Helptertje of Junior Helper bij Jeugd Rode Kruis.
Keywords: EHBO voor kinderen