Ket(c)hulp : eerste hulp voor jongeren - Jeugd Rode Kruis Vlaanderen (Mechelen : Jeugd Rode Kruis vzw, 2021)
Je hebt een handboek van Jeugd Rode Kruis in handen. Jeugd Rode Kruis is het Rode Kruis op maat van kinderen en jongeren, en is specialist in eerste hulp. Wil je de kneepjes van eerste hulp kennen? Wil je eerste hulp kunnen toepassen, altijd en overal? Ket(c)hulp leert je er alles over! Het handboek bestaat uit verschillene delen. Regelmatig kan je oefeningen maken. Zo onthoud je alles nog beter. Bij dit handboek hoort een initiatie van drie uur. Deze eerstehulpinitiatie wordt gegeven door een leerkracht of een lesgever van Jeugd Rode Kruis. Schuilt er een echte eerstehulpexpert in jou? Volg dan een uitgebreide cursus Junior Helper bij Jeugd Rode Kruis.
Keywords: EHBO voor jongeren