VBTL 4: van basis tot limiet: D&A-finaliteit : Module goniometrie. (Brugge : Die Keure, 2024)
Van Basis tot Limiet (VBTL) is een blended methode wiskunde. Al jaar en dag is VBTL gekend voor krachtig wiskundeonderwijs in Vlaanderen. Leerkrachtgestuurd onderwijs, Competentiegericht en probleemoplossend denken, Aandacht voor rekenvaardigheden, wiskundetaal en ICT, Instructievideo's, Uitgebreid oefenaanbod.
Keywords: Secundair Onderwijs; Wiskunde