De Ontslag Code : praktische hulp bij ontslagzaken - Meijers, Suzanne, ....- (Rotterdam : Rendement Uitgeverij, 2024)
Wat moet er in een vaststellingsovereenkomst staan? Hoe vergroot je de kans dat een ontslagverzoek bij de kantonrechter slaagt? Mag je een zieke werknemer ontslaan? Zomaar wat vragen die vaak naar boven komen bij ontslagzaken. De antwoorden op deze en vele andere vragen vind je in dit boek, dat zich richt op werkgevers, HR-professionals en iedereen die te maken krijgt met het ontslaan van werknemers. Want het arbeidsrecht is soms best ondoorgrondelijk. De wetteksten geven niet altijd uitsluitsel of blijven soms vaag. Dus: hoe doe je het dan goed in de praktijk? Precies dát lees je in De Ontslag Code. Dankzij dit boek ben je beter voorbereid en kun je snel en effectief handelen bij ontslagzaken. De inhoud helpt je bovendien om valkuilen te vermijden.
Keywords: Ontslagrecht -- arbeidsrecht