Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2024 - Vermeulen, Ton, ....-; Korteweg Maris, Diana, ....- (Nieuwegein : NRIT Media, 2024)
Het 'Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd' geeft een samenhangend beeld van de gehele Nederlandse vrijetijdsindustrie. Op basis van de meest toonaangevende (statistische) onderzoeken en bronnen komen de belangrijkste trends en ontwikkelingen in toerisme, recreatie en vrije tijd aan bod. Deze worden aangevuld met visies en inzichten van vooraanstaande branche- en kennisorganisaties uit de sector. Daarmee is het rapport inmiddels uitgegroeid tot hét standaardwerk voor en door de sector. Door de presentatie van alle informatie in één overzichtelijke uitgave is het rapport ook uitstekend bruikbaar als naslagwerk.
Keywords: Toerisme ; Trends