Basisboek duurzame economie - Boersma-de Jong, Margreet, ....- (Amsterdam : Boom, 2021)
Dit boek gaat over de verbinding tussen economie en duurzaamheid. Het leert hoe je je vanuit een duurzaam perspectief kunt ontwikkelen tot een professional binnen het economisch domein. Het zet duurzaamheid, economie en vrije markt in bredere context. Het geeft naast inzicht in de uitwassen van de vrije markt en de onderliggende problematiek, ook duurzame leidende principes die de basis vormen voor een duurzame markt.
Keywords: Duurzame economie