Jefferson - Mourlevat, Jean-Claude, ....-; Lavrijsen, Lies, ....-; Dumez-Blocken, Els, ....- (Tielt : Lannoo, 2025)
Op een ochtend gaat de vriendelijke egel Jefferson naar de stad om zijn kuif bij te laten knippen. Maar als hij bij zijn kapper aankomt, ligt die languit op de grond. Dood, met een schaar in zijn borst. De enige getuige, een geit, beschuldigt Jefferson van moord. In paniek slaat Jefferson op de vlucht... maar zijn beste vriend Gijsbrecht overtuigt hem om samen op onderzoek te gaan. Hun doel: de échte dader ontmaskeren... Hun speurwerk leidt hen naar de mensenstad. En daar doen ze een gruwelijke ontdekking.
9-11
Jefferson
Keywords: Dierenverhaal -- detective