Het kind van de Gruffalo - Donaldson, Julia, ....-; Scheffler, Axel, ....-; de Jong, Fran, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2023)
‘Kind,’ zei De Gruffalo, ‘luister goed, Ga nooit het bos in, wat je ook doet!’ ‘Hoezo? Wat is er dan mis met het bos?’ ‘De Grote Gevaarlijke Muis loopt er los…’
3-5
The Gruffalo's Child
Keywords: Griezels; Slim zijn