Zoekboek : de geschiedenis van het boek - Dierickx, Davien, ....- (Antwerpen : Horizon, 2025)
Een boek over de geschiedenis van het boek: saai of spannend? Ik zou toch voor het laatste gaan. Boeken nemen je namelijk mee op avontuur en leren jou de gekste personages kennen. Ze laten je in spannende verhalen verdwijnen en sturen je op reis zonder dat je je hoeft te verplaatsen. Van de kleitabletten in Mesopotamië tot het favoriete leesvoer op je e-reader: ontdek in dit prachtig geïllustreerde zoekboek belangrijke momenten uit de geschiedenis van het boek.
3-5
Keywords: Geschiedenis van het boek; Media