Jefferson : een verdwijning met een staartje - Mourlevat, Jean-Claude, ....-; Lavrijsen, Lies, ....-; Dumez-Blocken, Els, ....- (Tielt : Lannoo, 2024)
Het leven gaat gewoon zijn gangetje voor de aardige egel Jefferson en zijn beste vriend Gijsbert het varken. Tot hun vriendin Simone spoorloos verdwijnt. Vastberaden om haar te helpen, gaan Jefferson en Gijsbert op onderzoek uit. Dat brengt hen in contact met moedige reisgenoten en voert hen naar een mysterieuze plek.
9-11
Keywords: Dierenverhaal -- Detectives