Eventplanner : evenementen organiseren met impact - Van der Straeten, Kevin, ....- (Leuven : LannooCampus, 2025)
eventplanner is hét naslagwerk voor iedereen die zijn evenement tot een succes wil maken. Dit boek helpt je bij het organiseren van evenementen, van festivals tot teambuildings: van de voorbereiding tot en met de evaluatie achteraf. Het zit boordevol praktische tips en handige checklists voor zowel beginnende organisatoren als professionals. Deze volledig herwerkte en uitgebreide editie van het standaardwerk gaat in op de meest actuele en relevante trends. Zo leer je hoe AI kan bijdragen tot het organiseren van je event, hoe je je marketing nog straffer kunt aanvliegen, hoe je de veiligheid op je event kunt bewaken en hoe je omgaat met cybersecurity en privacy. Je ontdekt verder een volledig nieuw hoofdstuk rond het organiseren van trouwfeesten. Daarmee is eventplanner een complete toolbox om van je evenement een succes te maken.
Keywords: Event management