Maar de leeuw was er niet - Boonen, Stefan, 1966-; Appel, Federico, ....- (Eke : De Eenhoorn, 2023)
De neushoorn: die was er. Het ijsje: lekker. De glijbaan: die was er ook. Maar de leeuw... Een verhaal over een jongen en zijn papa. Vol voertuigen, verborgen dieren, humor en heerlijke fantasie.
2-4
Keywords: Humor -- Prentenboeken -- Dieren -- Dierentuin; Humor