Prinses Arabella en de reuzentaart. - Freeman, Mylo, ....- (Eke : De Eenhoorn, 2023)
Een nieuw, vrolijk verhaal over de sympathieke zwarte prinses. Het thema ‘verjaardag’ in een nieuw jasje. Met heldere prenten in felle kleuren. Vanaf 3 jaar. Een feestelijk verhaal over prinses Arabella. Prinses Omi, de oma van Arabella, is jarig. De andere prinsenkinderen kennen prinses Omi ook. Ze willen haar graag verrassen. ‘Ik bak een heerlijke taart,’ zegt prinses Sofie. ‘Ik ook! Ik ook!’ roepen de anderen. Elk prinsenkind bakt een lekkere taart. Prinses Omi kijkt haar ogen uit. De ene taart is nog groter dan de andere. Maar welke taart is het lekkerst?
3-5
Keywords: Feesten -- Jarig zijn -- Prentenboek -- Taart