Grote gevoelens doeboek : vol activiteiten, spelletjes en knutselwerkjes - Black, Tamar D., ....-; Walsmit, Vanja, ....- (Amsterdam : Boom, 2025)
Voel je je weleens bezorgd, verdrietig of boos? Dan ben je niet de enige. Soms is het moeilijk om kind te zijn, en kan de wereld overweldigend lijken. Gelukkig zijn er manieren om met grote gevoelens om te gaan. In het Grote Gevoelens doeboek leer je hoe je je emoties in balans brengt en dingen kunt doen die je leuk of belangrijk vindt - of het nu thuis is, op school, of met je vrienden. Het boek staat vol activiteiten, spelletjes en knutselwerkjes die je alleen of samen met een volwassene kunt doen. Deze helpen je om te gaan met angst, verdriet en boosheid. Dit doeboek werkt vanuit Acceptance en Commitment Therapie (ACT) en helpt kinderen om moeilijke gevoelens te verwerken en veerkracht op te bouwen. Tamar Black vertaalt de principes van ACT overtuigend en toegankelijk voor ouders en begeleiders van kinderen.
9-11
Keywords: Gevoelens