Waarom we meer over geld moeten praten : financiële educatie als bouwsteen voor geluk en weerbaarheid van werknemers - Lagrou, Els, ....- (Leuven : LannooCampus, 2025)
Geld is overal en beïnvloedt ons welzijn, onze productiviteit en de werksfeer. Helaas blijft het vaak onbesproken. Waarom we meer over geld moeten praten, laat zien hoe financiële geletterdheid, educatie en inclusie bijdragen aan het welzijn. Het biedt inzichten en tools om financieel welzijn te bevorderen en te integreren in een wellbeing- of ESG-beleid. Het is onmisbaar voor leidinggevenden, HR-professionals, en elke organisatie die de financiële gezondheid van medewerkers wil stimuleren.
Keywords: Financiële educatie