Schipper mag ik overvaren? : en 99 andere kinderliedjes van hier en elders om samen te ontdekken. - CEMPER, ....-; Koper, Puck, ....- (Tielt : Lannoo, 2023)
In dit boek ontdek je een bonte mix aan kinderliedjes met boeiende weetjes, bladmuziek en leuke illustraties. Ga mee op reis doorheen de geschiedenis, feest en speel mee, ontdek de natuur en zo veel meer! Geniet samen van bekende en minder gekende liedjes die in Vlaanderen en Nederland worden gezongen.
6-8 jaar
Keywords: Liedjes -- Kinderliedjes -- Kleuterliedjes