A sense of home : samen bouwen aan een nieuwe thuis - Mallentjer, Maite, ....- (Brussel : Uitgeverij Politeia, 2020)
Bewoners van woonzorgcentra worden de laatste jaren almaar ouder én hulpbehoevender. En vooral talrijker in aantal. Het woonzorgcentrum vraagt daarom méér dan medisch passende zorg, het moet zich ook focussen op wonen en samenleven, en het moet een échte thuis worden voor ouderen.
Keywords: wonen