Goed gestemd : de weg naar een gezonde stem, een mooie uitspraak, een vlotte presentatie - Lacroix, Christel, ....- (Tielt : Lannoo, 2023)
Het boek "Goed gestemd" zette al vele duizenden lezers op weg naar een gezonde stem, een mooie uitspraak en een vlotte presentatie. In deze herziene en uitgebreide nieuwe editie vind je, naast vele extra oefeningen, nu ook informatie over nasaliteit en de roepstem. Met de bijbehorende online oefeningen, ingelezen door vertrouwde radio- en televisiestemmen, kun je meteen aan de slag. Zo behoren heesheid, een slechte uitspraak of saai klinkende speeches voorgoed tot het verleden!
Met gratis online oefeningen
Keywords: Logopedie