Goestingarchitecten : van dwingende naar inspirerende organisaties - Van Gramberen, Mieke, ....- (Leuven : LannooCampus, 2018)
Hoe zorg je dat mensen met goesting aan de slag gaan? Welk niveau van ontwikkeling heeft jouw team? Welke leidersstrategie past het beste in jouw organisatie? Bedrijven kraken steeds meer in hun voegen. Organisaties hebben het soms lastig om in te spelen op de onvoorspelbare wereld van vandaag, om de nodige wendbaarheid aan de dag te leggen. Hoog tijd om het over een andere boeg te gooien: een slimme combinatie tussen cultuur en structuur brengt zinvol werk, energie en goesting. Goestingarchitecten volgt organisaties die het aangedurfd hebben om anders te gaan denken. Aan de hand van acht eenvoudige bouwstenen stelt het een kompas voor om met zelforganiserende teams aan de slag te gaan.
Keywords: Bedrijf -- management