Ridder Milan op de boerderij - Brillens, Ruth, ....-; De Wulf, Rik, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Milan mag met andere kinderen gaan spelen op de boerderij. Zijn vriendinnetje Romy is er ook! Natuurlijk wil ridder Milan de paarden zien, want stiekem hoopt hij op Witje te kunnen rijden. Eerst neemt boer Louis de kinderen mee naar de varkens. Maar dan roept boerin Veerle dat Witje ontsnapt is. Milan wil meteen helpen zoeken... Een boerderijverhaal waarin Milan zich volop ridder voelt. Voor ridders en jonkvrouwen vanaf 5 jaar.
3-5
Keywords: Boerderijen