Sporen van Olifant, Muis en Eekhoorn : verhalen over het leven - Calant, Stephanie, ....-; Rigole, Peter, ....- (Dendermonde : Uitgeverij Het Punt, 2025)
Een stem geven aan wat in haar leeft en anderen inspireren om daar eigen woorden voor te vinden. Zo zou je het werk van Stephanie Calant kunnen omschrijven. Na enkele verhalen voor kinderen, de neerslag van haar werk met kinderen met een zorgvraag, gaat ze in Sporen op zoek naar de sporen in haar eigen leven en ze nodigt de lezer uit om diens eigen sporen te verkennen. Haar verhalen zijn kleine brokjes tekst waar de lezer in kan rondwandelen, verdwalen en nieuwe paden kan verkennen.
Vanaf 9 jaar
Keywords: Filosofie