151 boeken - Lammers, Tim, ....-; Tjin, Hedy, ....- (Amsterdam : Em Querido's Uitgeverij, 2024)
Rosa heeft geteld: 151 boeken in de boekenkast op school. En niet één gaat over haar! Daar moet ze iets aan doen...
3-5
Keywords: Diversiteit; Jezelf zijn