OCMW-zakboekje bestuur en sociale dienst 2025 - Agten, Johan, ....-; Warnez, Brecht, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer, 2025)
Het bestuur en de werking van het OCMW is heel heterogeen en vaak complex. In dit OCMW-zakboekje Bestuur en sociale dienst vindt u snel antwoorden op al uw vragen. De editie 2025 van het OCMW-zakboekje werd volledig geactualiseerd. Het zakboekje bestaat uit drie delen: Deel I Bestuur geeft een overzicht van de organisatie, werking en bevoegdheden van het OCMW. Deel II Lexicon sociale dienst ontsluit in een hondertal trefwoorden de regelgeving van alle problemen waarmee de medewerkers van de sociale diensten van de OCMW's geconfronteerd worden. Waar nodig worden rechtspraak en rechtsleer ingevoegd. Deel III Wetgeving geeft een volledige lijst van alle relevante regelgeving. De meest essentiële regelgeving publiceren wij in extenso.
Kopij afgesloten op 11 februari 2025
Keywords: OCMW