Hoe worden baby's gemaakt? - Fiske, Anna, ....-; van de Vendel, Edward, ....- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2020)
Ooit ben jij een baby'tje geweest. Iedereen is ooit een baby'tje geweest. Maar: hoe worden baby's gemaakt?
9-11
Hvordan lager man en baby?
Keywords: Geboorte; Seksualiteit