De wens, of Het ware verhaal van Titi en Tony - Horváthová, Tereza, ....-; Kukovicová, Michaela, ....-; Pieper, Irma, ....- (Brussel : Tiptoe Print, 2024)
"Dit verhaal is waargebeurd, het overkwam mij en mijn mama Tony. Het was niet in een vergeten koninkrijk hier ergens ver vandaan. Ook niet in de dagen van onze overgrootouders. Eigenlijk gebeurde het nog helemaal niet zo lang geleden, al raken Tony en ik het niet eens wanneer het precies begon." Zo begint het relaas van Tim, die het samen met zijn moeder en schildpad best naar zijn zin heeft. Tot ze keer op keer moeten verhuizen, en ze uiteindelijk zonder dak boven hun hoofd op straat belanden... Maar dan ontmoet Tim de hond met de hoed. Een wonderlijk beeldverhaal over opgroeien, blijven dromen en thuiskomen bij mekaar.
6-8
Práni
Keywords: Verhuizen