Algemeen boekhouden - Van Liedekerke, Christine, ....-; Walraevens, Guy, ....- (Wommelgem : De Boeck, 2024)
Algemeen boekhouden is een uitgebreid inleidend leer- en werkboek over boekhouden. Het is een praktisch handboek voor iedereen die boekhouden wil studeren vanuit de wetgeving en gaat duidelijk verder dan het kunnen lezen van de balans en de resultatenrekening. Deze uitgave is didactisch geïnspireerd en duidelijk gestructureerd. De student kan dan ook perfect zelfstandig aan de slag en kan zich via zelfstudie de aangereikte inzichten en methodes eigen maken.
Keywords: Boekhouden