Test meten en metend rekenen - TMMR - Van De Steene, D, ....-; Vervenne, I., ....-; Vannieuwenhuyze, I., ....-; Willaert, R., ....-; Melsens, D., ....-; D'haeyer, S., ....-; De Rycke, J., ....- (Gent : Academia Press, 2016)
De Test Meten en Metend Rekenen is een handelingsgericht meetinstrument voor gebruik binnen het rekenvaardigheidsonderzoek. In een theoretisch en een praktisch deel worden kinderen gevraagd om meetopdrachten effectief uit te voeren. De TMMR is ontwikkeld op basis van de eindtermen wiskunde en werd uitgewerkt voor het tweede tot en met het zesde leerjaar.
Keywords: Meten en metend rekenen